heddajohansson

Måndag igen....

Publicerad 2011-01-31 17:42:28 i Allmänt,

Skola idag, ganska okej förutom att jag och Ellie va rädda hela dagen idag för att vi skulle blir sjuka. Men det har vi inte blivit, tur det. Annars har det typ inte hänt nåt speciellt i skolan. Fast det var helt sjuk många som va sjuka på skolan idag, 40 st.
Igår kom mamma hem från Tyskland, och då fick jag en platttång av henne. Den va jätte bra och hade en massa funktioner som min gamla inte hade. Och den hade varit jätte dyr här i Sverige men den va riktigt billig där mamma köpte den.
Nu ska jag träna på tysk glosor och göra lite av min krönika. Sen ikväll blir det nog TV eller nåt.
puss puss <3
Outfit


(världens sämsta bild)
Tröja/kofta: Gina Trico
Jeans: Vero Moda
Linne: Gina Trico

Burlesque

Publicerad 2011-01-31 16:36:25 i Allmänt,

har inte skrivit i helgen så tänk er att detta är lördag söndag jag skriver om ;)
.
Lördag så vaknade jag vid halv 12 och gick direkt upp och började städa. Så det gjorde jag hela morgonen fram till 3 för då åkte jag, Ellie och Julia in till Entre. Först shoppa vi lite, och sen åt vi på Mangal (skit gott). Bion (Burlesque) började sen 18.20 och innan de så köpte vi popcorn och sånt. Den var väldigt bra. Sen efter bion körde Julias mamma hem oss till mig. Sen så käka vi lite chips, godis och titta på film (Chicago och Remember me<3) och hade jätte kul. Men sen vid 4 på natten så var det inte lika kul längre :( Julia blev sjuk och det va så synd om henne<3 Så vid 5 halv 6 så åkte julia hem och efter det så kunde jag och Ellie inte sova så vi gick inte och la oss för än halv 8 på morgonen. Sen vaknade vi vid 10 av att pappa kom ner, för vi sov i vardagsrummet, jag i förtöljen (som inte va den skönaste platsen att sova på) och Ellie i soffan. Sen gjorde inte jag och Ellie så mycket dagen efter, satt mest och prata. Sen när Ellie åkte hem så städade jag lite och sen på kvällen åt jag kinamat och var riktigt trött.
Den goda maten vi åt på Entre :D

Trodde inte alls att den skulle va bra för den verkade inte så bra på reklamen och så. Men det var riktigt bra, så se den !:D

Remember me<333

Äntligen fredag :D

Publicerad 2011-01-28 22:44:23 i Allmänt,

Idag va det bara jobbigt i skolan, SO prov OCH redovisning i engelska. Ja redovisningen gick sådär och provet gick så där men allt gick bättre än va jag trodde iallafall, det e alltid nåt. Sen hände det inte så mycket i skolan. När jag kom hem så var jag hemma i ungefär 30 minuter sen gick jag ner till Maja och snacka lite, och som vanligt nörda vi oss vid datorn. Sen gick jag hem vid halv sju för maja fick besök. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, bara ätit och gjort lite saker på datorn. Men nu måste jag göra nåt annat än att sitta vid datorn, så jag ska äta choklad och titta på 24 :D Imorgon blir det kuligt med bio och mina söta små kompisar<3
puss hejdå <333

Bara för att jag har den finaste tröjan i världen <33333333333333

Har nu en ny favorit låt, och den är bäst !!!!!!!!
Låten heter My love, av Sia och den är ifrån Eclipse soundtracket (alla låtar är bra där). I filmen spelas den när Edward frågar Bella om hon vill gifta sig med han och hon svarar JA! Den bästa låten ever(från den bästa filmen ever)<3333
LÄGGER UPP LÅTEN EN ANNAN DAG FÖR ATT JUST NU SUGER BLOGGEN FÖR ATT DET GÅR INTE ATT LÄGGA PÅ VIDEOS :(:(:(:(:(:(

Plugga........

Publicerad 2011-01-27 20:08:54 i Allmänt,

Idag så har det varit helt härlig dag i skolan. Först va vi i trelleborg hela förmiddagen och sen efter maten så hade vi bara gympa (Ellie och Sissela hade street dance) och no sen sluta vi. Men ända sen jag kom hem har jag bara suttit och pluggat, eller jag har försökt att göra det......har so prov och engelsk redovisning imorgon :S Men får väl hoppas att det går bra.
Nu ska jag fortsätta att jobba, men sen ska jag titta på 24 och lite så.
puss hejdå ;) <3

Mina fina naglar ;)

Äntligen hyfsat frisk :D

Publicerad 2011-01-26 18:02:09 i Allmänt,

Idag har jag varit i skolan för jag mår mycket bättre nu. Det var ganska lugnt, för vi gick inte så länge. Men fick ändå världens huvudvärk och hostat har jag gjort hela dagen, och läxa har vi i mängder. Men annars är allt bra. När jag kom hem från skolan så satte jag mig vid datorn direkt och gjorde läxa. Är typ klar med min redovisning nu, ska bara träna lite till. Imorgon blir det helt chill i skolan, först åka till Trelleborg och titta på gymnasie och så. Så vi missar hela förmiddagens lektioner, och efter det har vi bara gympa och sånt kul.
Ikväll ska jag titta på tv, träna på min redovisning och sen ska jag titta på 24. Nu är jag jätte hungrig så jag måste äta nu!!!!!!!!
puss hejdå<3

Dagens outfit ;)
Linne: Gina Tricot
Halsband: min mamma gjort
Jeans: Vero Moda
Spetströja: Gina Tricot

Vampire diaries flyttat till fredagar :O

Publicerad 2011-01-25 19:31:45 i Allmänt,

Idag har det varit ännu en dag hemma från skolan för jag är sjuk. Men imorgon måste jag verkligen till skolan även fast jag e lite sjuk för jag ligger jätte mycket efter. Men det löser sig väl.
idag var jag uppe tidigt för jag tänkte först gå till skolan men mådde inte bra. Så då åt jag frukost och och sen somnade jag i en timme igen. Sen när jag vaknade gjorde jag JÄTTE mycket matte, är så stolt över mig själv. Sen gjorde jag lite engelska också, så nu vet jag vad jag ska säga på redovisningen. Efter det så titta jag lite på TV, men har faktiskt inte sett nån film idag:O nu chockade jag er va?? Spelade the sims på x-boxen istället. Sen va klockan helt plötsligt 4, och då gick jag och duscha och städade lite.
Nu har jag precis bakat chokladbollar :D Men innan jag äter dom så ska jag äta mat och titta på film......
(har inte ätit nåt idag, har helt glömt bort tiden så jag är skit hungrig nu)
.
.
Nu har jag tagit reda på att Vampire Diaries börjar igen den 18 feburari och visas nu istället på fredagar på kanal 6 istället för torsadagar;)
För alla er som tittar på det.

Stor brist på något att göra :(

Publicerad 2011-01-24 20:16:50 i Allmänt,

Jag är fortfarande sjuk så jag va inte i skolan idag heller, och jag är riktigt uttråkad. Har typ tittar på tusen filmer och jag måste bara göra nåt nu. Men får väl vänta lite tills jag blir frisk. Känner att jag ligger ganska efter med läxorna nu när jag har varit sjuk, har inte kunnat göra läxor för har haft ont i huvudet, men idag luckade jag göra lite matte. Och jag vet också ganska mycket vad jag ska säga på min engelska redovisning om Hose of night. Men imorgon måste jag verkligen plugga skit mycket. Nu ska jag fixa mina naglar, göra läxa, äta och kanske titta på film/tv, sen sova och sen kanske komma till skolan om jag mår bättre.
några av filmerna jag har sett....

Fortfarande sjuk :(

Publicerad 2011-01-21 18:59:02 i Allmänt,

Jag är fotfarande sjuk så jag har inte varit i skolan idag heller. Och igår så orkade jag inte ens va inne på datorn, för jag hade hög feber och sånt. Men idag mår jag lite bättre i alla fall och har ingen feber. Hoppas verkligen att jag frisk tills imorgon för då ska jag sova med Ellie och Julia, men vi får se hur det blir. Det ända jag har gjort nu dessa två dagarna är legat i soffan och tittat på film, Twilight, New moon, New moon extramaterial, O.C säsong 3, Eclipse, Änglar och Demoner, Eclipse extramaterial. Nu ska jag äta och så, och sen blir det antagligen nån mer film ikväll.
hej då<3

Sjuk:(

Publicerad 2011-01-19 18:03:31 i Allmänt,

Nu är jag sjuk så jag var inte i skolan idag. Inte så konstigt i och med att min pappa var sjuk innan och har smittat mig nu. Jaja, så det ända jag har gjort idag är tt titta på film. Fast hann bara titta på två för de var så långa, Transformers 2 och Star wars, haha sån nörd jag är asså ;). Sen har jag inte ätit mycket idag för har verkligen ingen matlust. Nu ska jag nog titta på nån film eller TV och sen äta. Blir nog hemma minst imorgon också för jag känner mig inte mycket bättre, och då ska jag ha Twilight maraton:D <3
puss hejdå och godnatt<3

Sova hos Julia, gymnasiemässa och stan <3

Publicerad 2011-01-16 01:37:52 i Allmänt,

Har inte skrivit på några dagar så jag får väl skriva lite nu.
Igår så sov jag hos Julia med Elinor och Julia P. Vi satt faktiskt inte vid datorerna så mycket som vi brukade men lite, och sen kollade vi på två filmer. Va ganska lugnt och vi gick och la oss ovanligt tidigt för att va oss, men det va bara skönt för jag var ändå jätte trött sen första veckan i skolan.....
I morse så vaknade vi 10.00 av klockan för att vi skulle på Malmö gymnasiemässa och försöka hitta nån linje och skola att gå på. Och det gjorde jag faktiskt, eller jag har i alla fall hittat nåt jag kan tänka mig för innan hade jag ingen aning. Blev lite chockad själv att jag hittade nåt, men det var inte lätt för vi pratade nog med nästan alla skolor där innan vi hittade åt. Så jag och Julia var helt slut efter. Efter det så tog vi bussen in till stan (vi va lite vilse först) och åt på Mc Donalds och titta runt i stan lite och prova kläder, som va jätte fina ;) Sen åkte vi hem till Julia igen och sen hämtade min mamma mig där och så åkte vi och handlade. Ikväll har jag tittat på film och ätit en jätte god efterätt som jag gjorde. Men nu är jag så ........ trött och måste verkligen sova länge imorgon.
puss hejdå och godnatt<3


haha, klart favoriten av de konstiga kläderna vi pröva :)

nja, den va väl sådär...

haha, såg ut som en pumpa dräkt XD

vilse i Malmö ;)

Min goda efterätt <3

Nu kommer läxorna.....

Publicerad 2011-01-12 22:19:45 i Allmänt,

Nu har jag även överlevt andra skoldagen, men är jätte trött för jag sov knappt nåt inatt. Men skoldagen va ganska lugn, förutom att vi har en massa läxor nu. Men det är väl bara och kämpa på nu den sista terminen. När jag kom hem från skolan så städade jag lite och satt vid datorn. Sen har jag inte gjort så mycket, och nu sitter jag vid datorn igen och ska kolla på O.C.
puss hejdå och godnatt <3

Outfit för dagen
Tjocktröja: Bik Bok
Linne: Nån affär i Nothing Hill
Jeans: Vero Moda

Såg sex stycken rådjur utanför vårt hus (fast fick bara 3 på bild).

Första skoldagen efter lovet.......

Publicerad 2011-01-11 19:55:39 i Allmänt,

Ja idag va det då skola, sååååå hemskt och alla va typ helt dryga och trötta. Men det var faktiskt inte så jobbigt att gå upp imorse, men det är väl för att man har gått o lagt sig vid den tiden man går upp nu hela lovet. Men det var ändå helt okej i skolan idag. Nu ska jag äta varmamackor (i vår Jamie Oliver grill) och titta på film (pirates of the carbeaan) med familjen. Förutom mamma som e bortrest som vanligt, hon är i Frnakfurt...eller hur det stavas. Sen ska jag nog titta lite på O.C och läsa min bok. Är på andra boken nu för jag har läst ut den första. Ni borde läsa den för den är jätte bra. Ännu en skoldag imorgon, men går inte så länge då så det är inte så farligt.
puss hejdå och godnatt<3


Sista helgen på jullovet :(

Publicerad 2011-01-10 22:42:14 i Allmänt,

Ja nu är det sista dagen på jullovet och det gillar vi verkligen inte. Men i alla fall, i lördags så hände det inte så mycket. Titta på film och så nästan hela dagen. Men sen på igår så kom Ellie, Maja och Julia hem till mig. Först kom Ellie och så satt vi vid datorn och åt lite. Sen kom Julia och då satt vi vid datorn (alla hade var sin, jag vet vi har inget liv). Och sen senare på kvällen så maja. Vi var ute och åkte lite pulka och sen gick maja hem vid 11 för hon skulle inte sova. Så när vi gick in så satte vi oss framför tvn med alla datorerna och titta på film och åt en massa gott. Vi tittade på i taket lysser stjärnorna och dans flick och efter det gick vi och la oss.
Idag så vaknade vi vid halv 1 och tog sen bussen vid tre in till trelleborg och åt på Mc donalds och handlade lite. Sen när vi kom hem till mig igen så åkte dom hem.
Nu har jag precis sett Transformers<3 och ska nu lägga mig för det e skola imorgon .........
puss hejdå och godnatt<3


Maja var tyvärr inte med på någon webb bild :( Men här e vi i alla fall <3

Filmkväll hos lilla maja <3

Publicerad 2011-01-06 12:05:57 i Allmänt,

(jag skrev detta igår så ni får tänka er att detta är igår för jag orkar inte skriva om det)
JA igår så vaknade man runt 12 som vanligt och typ slöa sig igenom hela morgonen/eftermiddagen, och tittade på film och gjorde absolut ingenting fram till 4. För då började jag göra ordning mig och vid 5 så gick jag ner till Majsen. Kom dit och hjälpe till lite med maten och så innan alla andra kom. Och sen vid 6 kom alla andra (Elinor,Julia,Elin,Andréa,Sara,Sissela) och vi åt den goda maten vi hade lagat, typ tacosgratäng. Sen gick vi upp och gjorde en massa meningslösa saker, tex, sminka oss jätte fint....Sen gick vi ut ett tag och smällde lite raketer som var kvar sen nyår och åkte lite pulka. Efter det kom vi in som isbitar och tog fram popcorn, chips och sånt och satte och framför tvn. Och där färgade sissela även håret, och det luktade jätte äckligt. Vi tittade på Dear John, The vampires assistant, kids tv 1 och 2 och sen nåt från Klagstorp. Och sen har vi snackat en massa och sånt trevligt. Hade väldigt kul med er tjejer men tog tyvärr inga foton :( Ja och alla sov då över, eller sov o sov, vi gick och la oss typ halv sju. Sen sov man inte så mycket då heller för siss och anni sncakade hela tiden, och jag och Maja delade på majas lilla säng. Men det va mysigt XD.
Idag så var jag först hos maja till ett och sen åkte jag hem och duschade och gjorde ordning mig. Sen körde pappa in mig och Olivia till stan och så gick vi där och shoppa lite. Jag köpte en bok (tredje delen av House of night) och en tjocktröja. Sen kom mamma och hämta oss vid 6 och då åkte vi hem och åt och nu har jag hamnat här framför datorn som vanligt :/ Asså nu måste jag komma igång och gör nåt, måste hitta typ en sport eller något jag kan grta i alla fall. Men det löser sig nog.
puss hejdå och godnatt<3

Tjocktröja, New Yorker


Andra dagen på 2011

Publicerad 2011-01-03 00:29:21 i Allmänt,

Ja nu måste man börja vänja sig vid att skriva 2011, jag som precis hade vant mig vid att skriva 2010...Men men, hoppas att det blir ett bra år i alla fall. Idag har jag inte gjort mycket, men har i alla fall varit ute och gått i Skanör (pappa tvingade mig). Det var typ is på havet så vi gick på havet XD Men det var faktiskt ganska fint och så, så det var inte så farligt att han tvinga med mig. Jag fick också väldigt fina bilder med min mobilkamera där. Ja och nu ikväll har jag tittat på The vampire assistant och St, Trinianns och nu ska jag kanske sätta på vänner eller nåt, eller läsa min bok som är jätte bra :D (bilder från stranden nedanför den första bilden)
puss hejdå och godnatt <3

jag på isen




Nyår !

Publicerad 2011-01-02 01:27:20 i Allmänt,

Igår så var det nyår och det firade man med bästa tjejerna Elinor, Julia och Elina hemma hos mig :D
På morgonen vaknade jag vid 11 och började göra ordning mig och städa, det blev väldigt rent på mitt rum efter jag hade städat. Sen så kom Ellie först vid tre och sen Julia vid fyra, och då åt vi varm korv. Sen en liten stund efter det så kom Elina. Först så satt vi typ bara vid datorn och snacka en massa, sen så spelade vi med andra ord, och jag vann alla gångerna. Sen så snacka vi lite igen och satt vi datorn och vissa spela nitendo;) Vid halv 8 så va det mat och det var, till förrätt: Vitlöksbröd med Mozarella på och lite salad, till huvudrätt: Nåt fint kött med potatisgratäng och svampsås, och till efterrätt: Choklad kaka med frukt och grädde till. Maten var jätte god men man blev så jävla mätt. Efter maten så gick vi runt i Minnesberg och smällde lite raketer, men det var svårt att tända dom för att det blåste så mycket. Men det gick med några. Det var väldigt kallt och jag har jätte ont i tummen för att vi försökte tända tändaren så många gånger. Vi var inte yte jätte länge och när vi kom hem så var det typ bara en timme kvar till 12. Ja och sen då vid kvart i tolv så gick vi ut. Vi smällde inte våra små vid tolvslaget för det var kallt och det blåste så mycket där vi stod så vi kunde inte tända dom:) Men sen när vi hade druckit vår champange och så, så gick vi ut på gatan och smällde våra små raketer, och åkte pulka på vägen och det gick så bra.........Efter vi hade varit ute i en timme typ så gick vi in och tog på oss varma kläder och sen vid 4 satte vi på Dear Johan och alla somnade typ direkt. När jag vaknade igen vid 5 så var det skit varmt inne på mitt rum (inte så konstigt i och med att vi sov 4 i mitt lilla rum) och så väckte jag de andra så typ vi kunde stänga av filmen och så och gå och lägga oss. Idag så sov vi till tolv och sen åkte alla hem typ vid ett. Och då duschade jag direkt och gjorde i ordning mig och så åkte vi till Mina kusiner för att fira Alice som fyllde år idag :D GRATTIS ALICE<3
Nu är klockan mycket och jag ska sätta på en film och somna till den. (bilder från nyår kommer kommer imorgon )
puss hejdå och godnatt <3

Om

Min profilbild

Hedda

Hej! I min blogg kan du läsa om allt möjligt, allt från mode och kläder till filmer och annat skit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela