heddajohansson

Näst sista dagen på 2010

Publicerad 2010-12-30 16:27:05 i Allmänt,

Igår så sov jag inte lika länge som i förrgår, men ändå typ till 11. Så jag fick snabba mig lite att städa mitt rum och göra ordnig mig för Elinors mamma skulle komma vid ett, men det klara jag hur bra som helst. Sen då vid ett åkte jag, Julia och Elinor in till stan för att shoppa och gå på bio. Eller shoppa o shoppa, Julia var den ända som handlade. Jag hittade ingenting, men känns ändå skönt att jag inte slösa pengar. Vi åt på Max vid fyra och sen fortsatte vi att "shoppa". Klockan 6 så började bion och jag och Julia delade på en Hollywood Meny. Och nu är jag guldmedlem på SF. Ja och filmen vi såg var Narnia i 3D, Och den var faktiskt jätte bra och den var väldigt cool i 3D. Sen efter filmen så körde min mamma hem oss till mig och Julia och Elinor sov över här. Och vi hade skit kul och spela in världens collaste video med Top Model. Ska snart lägga upp våra "bloopers" som vi gjorde en video av. Ja det va kul XD
Idag så va jag med Julia och Elinor ett tag och nu har precis alla åkt hem, men de kommer ju imorgon igen till nyår ;) Nu ska jag i alla fall städa och duscha och fixa en massa saker. För imorgon e det NYÅR :D
puss hejdå och godnatt<3


Hahah, ja normala det e vi inte XD

haha, ja här har vår lilla video :D

Narnia <3
Den var väldigt bra, men inte lika bra som de andra två för att Peter och Susan var inte med, men anars var det jätte bra !

Tron legacy 3D

Publicerad 2010-12-28 16:55:43 i Allmänt,

Idag har jag sovit ända till halv ett för jag va svin trött. Sen har jag verkligen inte gjort något på hela dagen :/ Förutom att ha bestämmt en massa saker till imorgon och nyår. Och sen e jag klar med säsong 7 av One tre hill (haha lite stolt att jag har sätt mer än ellie av den serien). Men ikväll ska jag på bio :D Jag ska se Tron legacy 3D med familjen på royal. Men föst ska vi äta nåt i stan. Så det blir väldigt kul ikväll :D
Nu har jag sett sju säsonger av One tre hill <3<3<3

Bilderna från jul :D

Publicerad 2010-12-28 15:21:01 i Allmänt,

Mamma och Olivia
Julgranen med all julklappar :D
Erik och Alice <3
mina julklappar ;)
tomten XD
Dataväska :D
lite pengar i kuveret ;) och på onoff :D
Två tröjer mamma köpte i London (som ni kanske ser XD)

Hela jul helgen :D

Publicerad 2010-12-28 01:40:47 i Allmänt,

(Kommer bilder från julen snart)
Har inte kunnat skriva på hela helgen, för jag har inte haft internet och sen har det varit jul och sånt och då orkar man inte sitta vid datorn, i alla fall inte jag. Men får väl skriva nu då :)
Dagen innan julafton så åkte vi upp till Ronneby, och det var väldigt svårt för att det var så ...... mycket snö. Så istället för 2 timmar så tog det 4 timmar att komma fram. Men det gick i alla fall. Vi kom dit ungefär vid 6 och efter en timme kom kusinerna också och det var helt sjukt mycket saker och juklappar överallt.
.
Julafton!
På morgonen fick vi några paket i våra söta julstrumper, och där fick jag: Mascara, Choklad och nån sorts sminkbortagning. Sen gick vi och åt frukost och typ slappa lite;) Sen gjorde vi oss ordning, och det tog ganska långt tid eftersom alla skulle duscha och sånt. Efter det så var klockan 3 och då var det Kalle Anka (som man bara måste se fast än att man kan allt utantill). Sen var det julbord, mmmmmmm:D Sen kom TOMTEN!(pappa), och jag tror/hoppas att de inte visste att det va pappa som var tomte... och sen fick vi då öppna våra julklappar:D (lägger upp bilder sen på vad jag fick). Sen har man bara varit med släckten och lekt med Erik och Alice hela helgen, och typ latat sig och ätit en massa ;) orkar inte skriva allt vi har gjort resten av dagarna i Ronneby.
Idag så kom vi hem och det var svin kallt i vårt hus, men det har blivit varmare nu. Har precis tittat på The vampires assistant, och den var faktiskt ganska bra, lite konstig men ändå jätte bra :D
Den var typ konstigt bra, den var rolig att titta på och man måste bara se den för att ;) haha, vill gärna se tvåan också, men vet inte när den kommer.

Armband :)

Publicerad 2010-12-23 00:34:13 i Allmänt,

Ja, nu har jag bestämmt mig för att fota alla mina armband jag gör och lägga upp dom :D (fast jag ger bort dom).
Framsidan (armband som Maja ska ge till någon i julklapp)

Baksidan, snöret som sticker ut ska inte va där.

2 dagar till julafton :D

Publicerad 2010-12-22 16:23:23 i Allmänt,

Nu är det snart Julafton, och jag längtar :D Hoppas man får många julklappar! Igår så åkte vi aldrig till Danmark för att det blev för lite tid, och sen tänkte vi göra det idag istället men vi kom på att vi måste fixa lite saker hemma först innan vi åker till Ronneby. Sen måste vi packa också. Innan hade vi hunnit med att göra det för vi skulle egentligen inte åka för än torsdag kväll. Men nu måste vi åka tidigt i morgon för att det ska blir värsta snöstormen. Så nu är det ganska stressigt att hinna med allt, men det klarar vi nog ;)
Idag har jag typ sovit till 12, sen gick jag upp och åt frukost och tittade på One tree hill :D Och så har jag typ städat överallt i huset och tvättat och vikt tvätt......Nu ska jag bara göra Yoga, duscha, äta och packa och sova sen åker jag till Ronneby :D och så måste jag packa in lite juklappar såklart. Nu kan jag inte skriva mer för att jag måste hinna med allt detta ;)
Puss hej då <3
Saknar mitt långa slitna hår, och hatar mitt halv korta oslitna och ej uppklippta hår :( Fast min mamma kanske ska klippa upp det till mig, haha får se hur det blir...

Jullov :D:D:D:D

Publicerad 2010-12-21 12:51:54 i Allmänt,

Idag va det julavslutning :D och ja det var inget så speciellt, kom dit och snacka med folk lite, sen så gick vi till kyrkan och efter det åt vi lite kaka som Maja och Sissela hade bakat och sen fick vi våra betyg. Det var allt sen åkte vi hem och nu är det JULLOV :D Ikväll ska jag och familjen kanske till tivolit i danmark och äta lite och gå runt (vår nya lilla tradition). Just nu sitter jag här i mitt rum och fryser och väntar på att alla ska komma hem så vi kan åka.
Denna tröjan fick jag av Julia och Maja i julklapp :D Sen fick Julia Skipo av mig och Maja och Maja fick En perfym från Björn Borg av mig och Julia XD lite klydigt skrivet men jaja;)

skolavslutnings kläder....eller nåt ;)

Minna betyg, man ser inte så bra......

Snart jul :D

Publicerad 2010-12-20 20:56:54 i Allmänt,

I lördags så sov jag då med Julia och Elinor, vi gjorde inte så mycket men hade kul som vanligt på vårt eget lilla vis ;) Sen åkte jag hem tidigt på söndag morgon, för att jag skulle passa kusinerna, Erik och Alice. Så vid 1 kom dom och ville direkt spela tv-spel. Det gjorde vi ett tag, sen gick vi ut i snön och åkte pulka och byggde tunnlar. Sen var det mat, och efter maten titta vi på film och tog det lugnt. Vid nio på kvällen så åkte dom hem och jag va helt slut efter att ha lekt med dom hela dagen, dom hade världs mycket energi.... Men jag var inte så trött så jag titta på The day after tomorrow till 12 ungefär, sen gick jag och la mig.
.
Idag så har vi hat spel dag i skolan så det har varit väldigt lugnt, vi spela med andra ord, titta på, Them, After life och Easy A. Alla va bra förutom Them:D Efter skolan så åkte jag, Elina, Elinor och julia in till trelleborg och gick i stan lite. Sen så gick jag och klippte mig, och jag blev inte så nöjd.......men blev av med de slitna topparna i alla fall :D Sen åkte vi hem vid sju. Nu har jag precis ätit pizza och nu ska jag dricka julmust och titta på tv.
puss hejdå och godnatt <3

Sista julhandlandet ;)

Publicerad 2010-12-18 17:37:01 i Allmänt,

Nu har jag precis varit i stan och handlat det sista till julen. Men hinner inte skriva så mycket nu för jag ska till Ellie och sova med henne och Julia :D
Kavajen jag köpte som jag ska ha på skolavslutningen :D
Haha, ja vet ful bild, va bara tvungen att vissa att jag har lärt mig att göra fiskbensfläta :D 

Water for Elephants

Publicerad 2010-12-16 22:57:33 i Allmänt,

Verkar ändå sjukt bra, och världens bästa skådespelare spelar i den, Robert Pattinson <3<3<3
Ska lätt se den när den kommer ut ;) 

Målat naglarna ;)

Publicerad 2010-12-16 17:49:21 i Allmänt,

Visst e det kul att man slipper skolan när det är snöstorm, men det blir ganska tråkigt för har inte så mycket att göra :/ Så nu har jag målat om mina naglar:)
Ska snart äta och sen duscha sen blir det Vampires Diaries, så resten av kvällen blir det kuligt ;)
Men nu ska jag inte skriva mer, ska äta nu, är jätte hungrig för jag har inte ätit på hela dagen :/
puss hejdå och godnatt <3
mina nymålade naglar :D

Man ser inte jätte bra, men ganska coola ändå ;)

Snöstorm !!!!!!!!!

Publicerad 2010-12-16 14:10:20 i Allmänt,

Idag var jag frisk och gick till skolan :/ Ja ja, men ganska lugnt i skolan ändå, först så hade vi tråkig lektion. Men sen hade vi hemkunskaper och bakade en massa goda saker :D Sen hade vi Tyska, men där titta vi på film så det var helt okej. Sen gick bussarna hem för det är snöstorm!!!!!!!. Ja och alla blev lyckliga, men det var ganska svårt att ta sig hem för vägarna blåste igen. Sen när jag gick hem från där bussen släppte av mig så blev jag helt snöig och det blåste som...... Skönt att komma in i huset efter det, fast än att vi har det så kallt :/ Nu ska jag nog baka kladkaka eller nåt för det är jag sugen på. Sen ikväll ska jag plugga matte, titta på film och sen ska jag titta på väldens bästa serie Vampire Diaries!
Allt vi bakade på hemkunskapen :D

Min fina lussebulle ros som var fin innan den hade varit i ugnen :/

Totte <3

Publicerad 2010-12-14 23:43:28 i Allmänt,

Saknar han enormt mycket <3

TOTTE <3
Han har nu varit försvunnen i 2 månader och jag saknar han :(

Sjuk idag som alla andra :(

Publicerad 2010-12-14 18:58:05 i Allmänt,

Igår missa jag och Maja bussen till skolan, men det fixa vi och kom till skolan, men typ alla var sjuka och jag kännde mig inte heller bra :( Men det var ganska lugnt i skolan. Vi hade sovmorgon så vi kom till en kvart matte lektion, efter det hade vi no, och där fick vi tårta för att vi vann igår. Sen hade vi idrott, och det var inte alls många där i och med alla var sjuka och många på kör så det var lungt och skönt. Sen va det mat, och efter det hade vi so, där va vu typ inga alls för att de flesta va på kör, och på engelskan titta vi på när kören sjöng Lucia. Sen hem och villa, klä grannen och på kvällen låg jag i sängen och tittade på Eclipse<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 kan inte bli mycket bättre ;)
Idag så har jag varit hemma från skolan för jag hade feber inatt och har sjukt ont i halsen (Var tydligen bara tre tjejer från klassen i skolan idag). Så har inte gjort så mycket idag, vaknade vid ett och åt frukost, sen tittade jag på film, Avatar. Nu är jag lite hungrig för jag har bara ätit frukost idag så ska snart äta. Och ikväll blir det Desperates Houswife, säsongs avslutning;). Får se om jag kommer till skolan imorgon.
puss hejdå och godnatt ;) <3

Lussebanndy!

Publicerad 2010-12-14 18:48:50 i Allmänt,

3 Advent:D
Vi vaknade vid 8 idag för att Ellie va tvungen att sticka tidigt för att hon hade dansuppvisning. Så 9 åkte Ellie, och jag och julia latade oss, tittade på true blood och gjorde ordning oss. Sen körde min pappa oss in till trelleborg för att vi skulle titta på Ellie när hon dansade. Först handlade vi halstabletter, choklad och hårfärg på ÖOB, sen gick vi till Liljevång där Ellie skulle dansa. Och JAG hittade dit, fast vi halkade några gånger och FRÖS. De dansade jätte bra:D Sen körde Ellies mamma hem alla oss till mig igen, och efter ett tag så kom Maja, och vi laddade inför lussebanndyn!
Innan vi körde dit så färgade jag Julias hår, och det blev faktiskt jätte bra :D Kände mig väldigt duktig ;)
Färgar Julias hår :D
.
Sen så körde vi till Lussebanndyn:D
Va riktig kul, men man fick inte spela så mycket för att vi så många och vi spelade bara tre matcher:/ Men det gör inte så mycket i och med att vi VANN!!!!!!!!!!!9B <3
9B <3

hahaha, jag och anni <3 Ja och alla hade rosa hår...väldigt matchande till våra tröjor....

Sjöhästen och Gäddan <3

Pizza kön ;)

Finalen !
01.00 så åkte vi hem, (överlyckliga) och Maja hoppade av hos mig och sov hos mig till måndagen. När vi kom hem på natten så duschade vi, åt lite för vi blev inte så mätta på en liten pizza bit som vi fick där. Sen började vi titta på I am Legend, men vi var för trötta så 03.00 somnade vi.

3 advent helgen

Publicerad 2010-12-14 18:26:26 i Allmänt,

Lördagen:
Gick upp klockan 9 och gjorde ordning mig för stan. Klockan 11 så åkte jag till stan med Maja och Julia. Först åkte vi till Burlöv center för att min mamma skulle köpa något som tydligen bara fanns där, så jag, Maja och Julia gick och åt på Mc donalds. Det var helt sjukt mycket folk där så vi fick knappt plats. Efter det så körde mamma in oss till stan (Malmö) och vi gick och julhandlade, mycket mysigt, förutom då att det blåste som fan och det var skit mycket folk. Jag handlade julklappar till min syrra, och till mig själv;). Sen när vi hade handlat klart och det var mörkt så gick vi och fikade på Esspresso House, och när vi gick dit så blåste det så mycket så våra kassar höll på att blåsa iväg, och julias halsduk HAHAHAHAXD (jag, Maja och Julia fattar bara). Sen var vi hemma vid sju och då sov Julia och Elinor över hos mig. Vi tittade på film (Stomp the yard och What happens in Vegas) och hade skoj som vanligt:D

Hej !

Publicerad 2010-12-10 18:19:18 i Allmänt,

Har inte skrivit på länge men det har inte hänt så mycket, fast igår va jag och Elinor och titta på när kören från skola sjöng Lucia, mycket vackert;)Orkar inte skriva allt smått som har hänt i veckan, men idag så hade vi debatt i skolan på Svenskan. Det gick ganska bra, men det kunde ha gått bättre, fast vi vann i alla fall ;) Sen har det inte hänt något sen jag kom hem från skolan, typ suttit vid datorn och städat lite, skit tråkigt. Men men, får ladda idag till resten av helgen för då händer det grejer :D:D:D:D:D:D
.
Lördag: Först ska jag kanske till Julia, sen efter det ska Julia jag och maja åka inte till Malmö (vid 11) och julhandla:D<3 sen ska vi träffa ellie där också. Sen ska dom hem till mig och sova hos mig och ha trevligt.
.
Söndag:Se när Ellie dansar (vid 1) sen hem till mig igen och göra oss redo för Lussebandy och jävlar i de vinna !!!!!!
Sen hemma typ ett på natten och då kanske sova hos Maja <3
Så fullt upp i helgen, så om ni vill mig nåt så finns jag på mobilen ;)
puss hejdå och godnatt <3


Haha min fina tröja till lussebanndyn <3

Jag och Ellie, i skolan på kvällen :O


2010-12-06

Publicerad 2010-12-06 18:02:38 i Allmänt,

Idag har det inte hänt mycket :/ men jag får använda min mobil nu och får den som en tidig julklapp. (Y) Det var många i skolan som hade ny mobil, Elin jag coh Sara, så alla vi satt typ med våra mobiler idag ;) Nu har jag suttit hela eftermiddagen och försökt att få in musik på min mobil, och jag lyckades till slut ( men har bara gamla låtar). Nu ska jag titta på film och göra mat:)
puss hejdå och godnatt<3


En liten bit av vår fina dialog som vi gjorde på engelskan <3
Dialog: Hedda, Linda och Elinor ;)

2 Advent <3

Publicerad 2010-12-05 19:48:17 i Allmänt,

Idag sov jag till 11, så skönt (men hade velat sova längre för va uppe helt sent i lördags). Sen så duschade jag och gjorde ordning mig, och åkte till Malmö. Först va vi på Ikea och handlade lite, sen så åkte vi till Jägersro. Vi stod typ i en timme och pratade med en telenorgubbe för att jag skulle ha ett nytt Abonnemang. Det slutade med att jag fick ett Abonnemang med 5000 fria sms och 199 kr att ringa för, så smsa och ring gärna :D OCH EN NY MOBIL <3(fast jag kommer nog inte att få ha den för än efter julafton för jag ska få den i julklapp). Så nu är jag överglad :D Efter vi hade stått där i en timme så hade alla affärerna stängt så vi gick till coop för att handla mat, och där köpte jag världens bästa film ECLIPSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag äta hemma lagade hamburgare och titta på Eclipse:D
Puss Godnatt <3


Min nya mobil <3


Eclipse <3 <3 <3

3 december

Publicerad 2010-12-04 16:11:59 i Allmänt,

Igår så kom vi till skolan men måste nu hela vintern gå ner till busshållsplatsen när vi ska till skolan:( ganska lugn skoldag för att det var elevens val. Efter skolan kom jag hem och duscha och packa lite snabbt och sen gick jag ner till Maja <3 Sen gjorde vi ordning oss och åkte till Daniel. Hade kul, men jag mådde inte bra så det hade kunnat vara roligare ;) Åt pizza och lussekatter :D -halv ett på natten kom Majas pappa och hämtade oss och sen sov jag över hos Maja. Åt lite och satt och prata när vi kom hem, mycket trevligt;) <3

Nu har jag precis städat min garderob och mitt rum. Sen ska jag göra lite julgodis och titta på film;)
puss hejdå och godnatt <3


Bara för att jag har fått en ny mus till min dator<3

Det är typ mörkt i mitt rum hela dagarna för så här mycket snö har jag på mina fönster :O

Insnöad :O

Publicerad 2010-12-02 14:09:50 i Allmänt,

Igår så var vi först i skolan och hade elevens val :/ Sen efter skolan tog jag, Julia och Elinor bussen in till trelleborg och shoppa lite och åt cheesbugare :D Jag handlade ett par jeans och en t-shirt. Sen tittade vi på när Elinor dans tränade. Sen när vi Elinors mamma skulle köra oss hem så snöade så mycket så vi kom inte hem. Så vi spenderade natten hos Elinor :D:D:D:D:D Vi åt Thai mat, vi skulle titta på film och bråkade om skriskohjälmar, mycket trevligt <3
.
Idag så vaknade vi vid sju för att gå till skolan, men det var ingen skola för att det snöade så mycket så att vi blev överlyckliga och somnade igen. Vi vaknade igen vid 10 och åt frukost. Sen var vi tvungna att ta oss hem på något sätt för det snöade/snöar så ini helvete. Bussen ville inte köra in till Minnesberg så jag fick gå från stora vägen. Men nu är jag äntligen hemma och det snöar ännu mer nu! (hoppas det inte blir någon skola imorgon heller)
pusshej <3

Om

Min profilbild

Hedda

Hej! I min blogg kan du läsa om allt möjligt, allt från mode och kläder till filmer och annat skit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela